Gdzie się zgłosić po terminal płatniczy bez opłat?

Luźne rozmowy niekoniecznie o rowerach.
Awatar użytkownika
Lotmi
Maniak
Maniak

Gdzie się zgłosić po terminal płatniczy bez opłat?

Post autor: Lotmi » 18 kwie 2025, 10:18

Słyszałem, że są jakieś programy, gdzie można dostać terminal płatniczy bez opłat na początek. Ktoś może mi powiedzieć, gdzie to się załatwia i czy to jest tylko dla nowych firm?

Awatar użytkownika
denele
Maniak
Maniak

Re: Gdzie się zgłosić po terminal płatniczy bez opłat?

Post autor: denele » 18 kwie 2025, 12:34

Jest taki program – nazywa się Polska Bezgotówkowa i faktycznie można przez to dostać terminal bez opłat na kilka miesięcy. Nie trzeba być zupełnie nową firmą, tylko po prostu nie możesz mieć aktywnego terminala przez ostatni rok (chyba tak to działa). Zgłaszasz się przez stronę https://polskabezgotowkowa.pl/, oni potem przekierowują do partnera, który zajmuje się już szczegółami. Całość idzie dość sprawnie, ja dostałem terminal po kilku dniach od zgłoszenia. Można przetestować bez kosztów i potem zdecydować, czy chcesz to ciągnąć dalej.

Awatar użytkownika
Robert345
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Robert345 » 23 lip 2025, 14:27

W wielu bankach otrzymasz bez opłat na rok lub 2 lata, wystarczy tylko że założysz u nich konto firmowe.

Awatar użytkownika
filipposs
Użytkownik
Użytkownik
Mieszkam w: Warszawa
Imię: Filip

Post autor: filipposs » 03 paź 2025, 13:57

Najpopularniejsze rządowe inicjatywy to "Polska Bezgotówkowa", które często oferują terminal za 0 zł na start przez pewien czas, niezależnie od tego, czy Twoja firma jest nowa czy już działa, pod warunkiem, że spełniasz kryterium nieprzyjmowania płatności kartą wcześniej. Szczegóły znajdziesz na stronach operatorów terminali i banków.

ODPOWIEDZ