Ścieżka rowerowa nagle się kończy
Ścieżka rowerowa nagle się kończy
To chyba w Łodzi tak jest że jedzie się ścieżką i ona nagle się kończy. Kto jest odpowiedzialny za taką sytuację?
Re: Ścieżka rowerowa nagle się kończy
ZDiT czyli Zarząd Dziur i Tragedii
Tak na poważnie, to właśnie ZDiT jest odpowiedzialny za wszystkie inwestycje rowerowe w mieście.
Tak na poważnie, to właśnie ZDiT jest odpowiedzialny za wszystkie inwestycje rowerowe w mieście.
Hahahaha nie słyszałem o tej satyrycznej wersji skrótu hehe dobre
Taka prawda, kiedyś byłem w Gdańsku tam nie ma takiego czegoś jak "nagle kończąca się ścieżka" to Łódź ma takie atrakcje dla rowerzystów.
Niech się i kończą, ale niech będą zjazdy i wjazdy i informacja o tym że za X metrów się urywa.
Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Dokładnie, masz świętą rację. Takie oznaczenie by się przydało.bogas33 pisze:Niech się i kończą, ale niech będą zjazdy i wjazdy i informacja o tym że za X metrów się urywa.
W wielu miejscach w Łodzi kończą się ścieżki - np. na Rokicińskiej przy Józefiaka ale także przy Centralu, po stronie Silverscreena (tam jest przerwa). Nie wiem dlaczego zrezygnowano ze ścieżki na skrzyżowaniu Piłsudskiego Niciarniana. Światła dla rowerów ciągle są a na ścieżce krawężnik postawili. To po tych remontach przy stadionie (piszę o ścieżce wzdłuż Niciarnianej, od strony stadionu).
A teraz to ścieżki się kończą bo odśnieżający uznali, że to świetne miejsce na składowanie śniegu (np. skrzyżowanie Piłsudskiego / Niciarniana)
A teraz to ścieżki się kończą bo odśnieżający uznali, że to świetne miejsce na składowanie śniegu (np. skrzyżowanie Piłsudskiego / Niciarniana)
Moim zdaniem ścieżki powinny oplatać całe miasto