Cześć

Tutaj witamy się z innymi użytkownikami forum Bike Łódź | W tym dziale posty nie są naliczane.
Awatar użytkownika
Lumia
Nowicjusz
Nowicjusz
Mieszkam w: Łódź

Cześć

Post autor: Lumia »

Cześć
Mam ma imię Ania
Mtb zainteresowałam sie wiosna, To chyba taki czas ze sie wszystko bardziej chce, a szczególnie jak serce troche szybciej bije bo to chyba tutaj był pies pogrzebany :P
W każdym razie 5-ego maja za namową pewnego mężczyzny, chcąc mu zaimponować i w ogole cała w skowronkach postanowiłam jechac na Śląski Maraton mtb do Polanicy Zdroju. :D Nie, jak to wcześniej wymyśliłam w charakterze widza ale jako uczestnik. 6-ego maja zakupiłam rower , 7-ego maja stałam juz na starcie swojego pierwszego w życiu wyścigu po górach, zastanawiając sie czy wrócę na metę cała czy przyniosą mnie w kawałkach. :roll: Owszem , zawsze byłam aktywna duzo ćwiczyłam biegałam .To jednak wydawało mi sie nie do przeżycia . Ale czego sie nie robi dla tego jedynego... ;)
Z perspektywy czasu ten jedyny nie okazał sie jedynym a w kolarstwie górskim zakochalam sie 100x bardziej niż w nim. :D Od tamtej pory w Śląskim wystartowałam jeszcze w Zdziesziwicach i w Wałbrzychu. Do tego doszło kilka startów w Maxovii i Poland lotto bike.
Dwa tygodnie temu wróciłam z green velo. Przejechaliśmy 500 km z Białowieży do Gizycka w ciagu tygodnia. Ogólnie nakrecona jestem na maxa. Jeżdzę Giant live tempt3.
Zarejestrowałam sie tutaj bo szukam ludzi którzy dziela te pasje i robią z tym cos fajnego.
Niestety na stałe przebywam za granica, ale kocham ten kraj najbardziej na świecie i jestem tutaj najcześciej jak sie da. W nowym sezonie planuje wiecej starów i tak sobie ogarnę wolne ze nie ma bata, ze mnie tu nie bedzie, jak sie cos fajnego bedzie działo.
Dlatego jak ktos ma jakies pomysły a nie ma za bardzo towarzystwa to ja chętnie sie przypne jak tylko bede mogła. Sama tez cos spróbuje wymyślić a moze ktos sie skusi na jakis maratonik po pięknych polskich terenach:D
Generalnie bardzo mi milo goscic na tym forum i super ze ono jest :D :lubie-to
Awatar użytkownika
Łukasz
Administrator
Administrator
Mieszkam w: Łódź
Imię: Lukasz

Re: Cześć

Post autor: Łukasz »

Witaj na forum Aniu.
Fajnie, ze opisałaś swoją przygodę. :)
Awatar użytkownika
BE-bike Łódź
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: BE-bike Łódź »

Witaj na forum Anno:) pozdrawiamy
Awatar użytkownika
JaroMir
Maniak
Maniak

Post autor: JaroMir »

Ania <3 :)
Awatar użytkownika
Żuberek
Użytkownik
Użytkownik
Mieszkam w: Łódź/Pabianice

Post autor: Żuberek »

I ja dołączam się i witam wszystkich na forum.
Zablokowany