Odzież rowerowa z... Lidla
Jak w temacie, co sądzicie na temat odzieży z Lidla bądź z Biedronki? czy warto połakomić się na niską cenę? czy raczej lepiej wydać kilka set zł. na markową odzież która zbytnio się nie różni niczym po za firmą.
Powiem tak, różni się wieloma rzeczami min. wykonaniem, jakością materiału, komfortem jazdy w droższym stroju znalazło by się jeszcze parę argumentów. Lecz te stroje kupione w Lidlu lub Biedrze są coraz lepszej jakości, coraz lepsze wykonanie, coraz lepsza jakość.
Więc nie wiem czy jest sens wydawać kilkaset PLN na ciuchy osobom które na rower wychodzą 2 razy w miesiącu. Ci co jeżdżą regularnie albo w maratonach na pewno nie kupią np. koszulki/spodenek w biedronce, ponieważ oni potrzebują jakości i potrzebują też wyglądać wśród innych zawodników. Takie jest moje zdanie.
Więc nie wiem czy jest sens wydawać kilkaset PLN na ciuchy osobom które na rower wychodzą 2 razy w miesiącu. Ci co jeżdżą regularnie albo w maratonach na pewno nie kupią np. koszulki/spodenek w biedronce, ponieważ oni potrzebują jakości i potrzebują też wyglądać wśród innych zawodników. Takie jest moje zdanie.
Re: Odzież rowerowa z... Lidla
Ja kupiłem w lidlu jeżdżę codziennie w nich do pracy i jestem zadowolony.
"cudowne dziecko dwóch pedałów" 
Mam komplet koszulek z Lidla, nic nie odstają od koszulki Scott'a.
Ja sobie chwalę a śmigam w nich codziennie.
Ja sobie chwalę a śmigam w nich codziennie.
[font=Garamond Bold][glow=red]Mess with the best - Die like the rest[/glow][/font]
Odzież warta swojej ceny biorąc pod uwagę cenę do jakości, mam ich spodenki, koszulki z rzutów kilka lat temu i jest ok. Aktualnie weszła jakaś nowa rozmiarówka i nawet rozmiar S jest na mnie za duży (mam 170 cm) :/
Ja kupiłem teraz M bluzkę pasuje na mnie a mam 176.
"cudowne dziecko dwóch pedałów" 
To ja miałem jakiś nie fart, S-ka była na mnie jak po starszym bracie :/
-
Redzio
Ja wczoraj kupiłem spodenki, jest wkładka i jest super 
Spodenki może 3/4 z wkładką ? W którym lidlu ?
-
Redzio
Dokładnie tak:) na Włókniarzy.Maksiu pisze:Spodenki może 3/4 z wkładką ? W którym lidlu ?