Licznik rowerowy do 300 zł.
- BikeManiak
- Użytkownik

- Mieszkam w: Kutno
Witam, gdzie w Łodzi kupię licznik do roweru? i jak prawidłowo go zamontuję? chodzi mi o ten element na szprychy na jakiej wysokości go zamontować.
-
Redzio
Re: Licznik rowerowy do 300 zł.
Tutorial jak zamontować prawidłowo licznik.
[bbvideo=640,360]https://www.youtube.com/watch?v=G7Vq_wuhdP0[/bbvideo]
[bbvideo=640,360]https://www.youtube.com/watch?v=G7Vq_wuhdP0[/bbvideo]
Może zajrzyj do Go Sport tam czasem mają nawet spoko liczniki. Więc warto zajrzeć.
- BikeManiak
- Użytkownik

- Mieszkam w: Kutno
Ok, poszukam może w necie. Może na Allegro będzie coś.
No i jak poszukiwania?
- babawkasku
- Maniak

- Mieszkam w: Zgierz/Łódź
Jeśli aż taki budżet, to musicie robić ostre treningi. Czasem brakuje mi pomiaru kadencji, ale oprocz tego zwykły kellys ma dla mnie i tak za dużo funkcji
. ALe to ja.
Chyba ktos tutaj chce miec wszystko w jednym. Babawkasku, spoko ja mam prosta SIgme ( lubie te liczniki, moze cos z nich) i tez mi starczy od jazdy po bulki po triatlon. Ja czujnik mam zalozony na widelcu, a wysokosc na szprysze wyrownalem do niego. Montowalem przed sklepem, wiec kazdemu sie powinno udac.
Pozdrawiam,
--
Marcin Jankowski
--
Marcin Jankowski
- babawkasku
- Maniak

- Mieszkam w: Zgierz/Łódź
Nawet nie sądziłam, że tak się do niego przyzwyczaję. Bez niego jak bez ręki. Przy zakupie zastanawiałam się tylko czy z okablowaniem czy bez. Okazało się, że kabelki nie przeszkadzają;)
Do 300 zł to można kupić GPS Tracker. Liczniki bezprzewodowe to koszt 50/70 zł max.
Jak mam Canmore GP101 (za 250 zł) ze świetną funkcją licznika rowerowego, pomiar prędkości poprzez satelitki GPS - bezbłędny.

Jak mam Canmore GP101 (za 250 zł) ze świetną funkcją licznika rowerowego, pomiar prędkości poprzez satelitki GPS - bezbłędny.

[font=Garamond Bold][glow=red]Mess with the best - Die like the rest[/glow][/font]