A wracając do zadanego pytania... mhmm... regulowana sztyca??
Tapatalk...pszemoo
Lubię moją przednią przerzutkępszemoo pisze:Zawsze możesz wyrzucić przednią przerzutkę, to jeden "kabel" i manetka mniej, albo przejść na klamki hamulcowe i manetki Ispec (tylko jedna obejma).
Co do siodła to próbowałeś na tym samym siodle zmieniać jego ustawienie?
Jeśli chcesz to mam w domu jeszcze siodło WTB i jakiś noname żelowy, mogę Ci pożyczyć do przymiarki.
Tapatalk...pszemoo
O sorry, zapomniałem ale też mam taki charakter że jakoś nie bardzo lubię się chwalić. Ale od początku, rower jest naprawiony po wypadku. Co się okazało rama jest w idealnym stanie, czyli jak przed wypadkiem. Nie ma pęknięć ani nie jest skrzywiona. Co musiałem wymienić to tylny hak, dwie obręcze, pedały (mam nowe) w prawym pedale SPD coś pękło podczas upadku więc Pan z ul. Legionów kupił nowe pedały i wymienił je. Dodam że naprawa była u wcześniej wspomnianego Pana z ul.Legionów trwała niespełna 2 dni. Za niczym nie musiałem biegać (części) facet sam wszystko ogarnął. Cena całościowa naprawy 600 zł. Drogo? chyba nie... specjalnie nie szukałem innego serwisu do naprawy ponieważ ten mam pod nosem. Piechotą mam 4 minuty do serwisu.Witboj pisze:A dlaczego się nie chwalisz rowerem? Nowym, naprawionym?