Współpracujemy z dwoma sklepami: Be-Bike i Gold Sport

Miejsce, do którego trafiają tematy wyrzucone z innych forów.
Redzio

Post autor: Redzio »

Mam zaszczyt ogłosić iż podjęliśmy współpracę z dwoma sklepami rowerowymi w Łodzi. Mianowicie Be-Bike oraz Gold Sport, jak na razie jesteśmy w fazie dogadywania warunków oraz poznawania się ale mam nadzieję że nasza współpraca będzie długa i owocna. Nie jest wykluczone że będziemy być może organizować konkursy, i tutaj poddam próbie waszą kreatywność piszcie jakie konkursy można było by organizować konkretnie chodzi mi o tematykę konkursu czyli dajmy na to np. Prześlijcie zdjęcie swojego roweru,najbardziej kolorowy rower wygra zniżkę w sklepie na zakupy akcesoriów.

To by było na tyle, będę Was informował jak współpraca się będzie rozwijać. Trzymajcie kciuki.
Awatar użytkownika
Fred
Użytkownik
Użytkownik
Mieszkam w: Zgierz

Post autor: Fred »

I to mi się zaczyna podobać. Bardzo dobrze że forum zaczyna współpracować i rozwijać się,to widać gołym okiem że Bike Łódź prze do przodu jak burza. Super jest to że do nie dawna na forum była znikoma liczba użytkowników... a teraz jest nas 50-ciu.
Awatar użytkownika
Maksiu
Stały Bywalec
Stały Bywalec
Mieszkam w: Łódź

Re: Współpracujemy z dwoma sklepami: Be-Bike i Gold Sport

Post autor: Maksiu »

No i super. Be-Bike znam, byłem z ciekawości bo plakatów ich w mojej okolicy nie brakuje, i mogę tylko powiedzieć że spoko osoby tam pracują. Z chłopakami można się dogadać a dziewczyna, bodaj P. Karolina ale głowy nie dam, jest konkretna :)
Można ogłosić konkurs na najfajniejszy rower (w sensie wizualnym i wyposażenia), jakieś rabaty dla najbardziej aktywnych forumowiczów czy zniżkę x% po podaniu hasła BIKE ŁÓDŹ itp.
Dla wytrwałych można ustawić jakiś teren np. na stravie i każdy zapisany chętny będzie musiał go pokonać, najlepszy czas wygrywa. Tutaj tylko trzeba mieć na uwadze zróżnicowanie terenu i rower jakim dysponujemy bo np. jeden na kolarzówce na prostej drodze na bank będzie miał lepszy czas niż drugi na FULL-u. Detale do dogadania.

Super że idziemy do przodu. Korzyść finalnie na pewno będzie obustronna.
Awatar użytkownika
foka
Gaduła
Gaduła

Post autor: foka »

Ja wiem, ze to daleko jeszcze, ale moze jakies stroje grupowe? wtedy nawet sie mijajac mozna sie rozpoznac.
Pozdrawiam,
--
Marcin Jankowski
Awatar użytkownika
Maksiu
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Przyjdzie czas, będzie rada. Ale pomysł przyznam ciekawy :)
Awatar użytkownika
Artur9720
Maniak
Maniak

Post autor: Artur9720 »

Myśleliśmy o tym z Redziem :-) . Jak poznamy dokładnie kwotę to powstanie temat :-)
"cudowne dziecko dwóch pedałów" :)
Redzio

Post autor: Redzio »

Rozpoczęliśmy kolejną współpracę tym razem do grona partnerów doszli " Cyklomaniacy.pl " Chłopaki działają bardzo prężnie w temacie i zaproponowałem im pomoc przy organizacji zawodów oraz przy ich promocji.Co reszta na to?
Awatar użytkownika
Epa
Użytkownik
Użytkownik

Post autor: Epa »

Bardzo fajnie, widzę że forum przez jakiś czas stało ale teraz znowu nabiera prędkości. Brawooooooooo!!!
Ostatnio zmieniony 20 cze 2016, 17:57 przez Maksiu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie cytuj posta co masz nad sobą ;)
Awatar użytkownika
Majki
Maniak
Maniak
Mieszkam w: Łódź, Bałuty

Post autor: Majki »

bardzo dobrze, że forum sie rozwija - brakowało takiego lokalnego miejsca w sieci.
Awatar użytkownika
Maksiu
Stały Bywalec
Stały Bywalec

Reszta jest za :) Tylko jak zawsze szczegóły do dogadania.
Zablokowany