Współpracujemy z dwoma sklepami: Be-Bike i Gold Sport
-
Redzio
Mam zaszczyt ogłosić iż podjęliśmy współpracę z dwoma sklepami rowerowymi w Łodzi. Mianowicie Be-Bike oraz Gold Sport, jak na razie jesteśmy w fazie dogadywania warunków oraz poznawania się ale mam nadzieję że nasza współpraca będzie długa i owocna. Nie jest wykluczone że będziemy być może organizować konkursy, i tutaj poddam próbie waszą kreatywność piszcie jakie konkursy można było by organizować konkretnie chodzi mi o tematykę konkursu czyli dajmy na to np. Prześlijcie zdjęcie swojego roweru,najbardziej kolorowy rower wygra zniżkę w sklepie na zakupy akcesoriów.
To by było na tyle, będę Was informował jak współpraca się będzie rozwijać. Trzymajcie kciuki.
To by było na tyle, będę Was informował jak współpraca się będzie rozwijać. Trzymajcie kciuki.
I to mi się zaczyna podobać. Bardzo dobrze że forum zaczyna współpracować i rozwijać się,to widać gołym okiem że Bike Łódź prze do przodu jak burza. Super jest to że do nie dawna na forum była znikoma liczba użytkowników... a teraz jest nas 50-ciu.
Re: Współpracujemy z dwoma sklepami: Be-Bike i Gold Sport
No i super. Be-Bike znam, byłem z ciekawości bo plakatów ich w mojej okolicy nie brakuje, i mogę tylko powiedzieć że spoko osoby tam pracują. Z chłopakami można się dogadać a dziewczyna, bodaj P. Karolina ale głowy nie dam, jest konkretna
Można ogłosić konkurs na najfajniejszy rower (w sensie wizualnym i wyposażenia), jakieś rabaty dla najbardziej aktywnych forumowiczów czy zniżkę x% po podaniu hasła BIKE ŁÓDŹ itp.
Dla wytrwałych można ustawić jakiś teren np. na stravie i każdy zapisany chętny będzie musiał go pokonać, najlepszy czas wygrywa. Tutaj tylko trzeba mieć na uwadze zróżnicowanie terenu i rower jakim dysponujemy bo np. jeden na kolarzówce na prostej drodze na bank będzie miał lepszy czas niż drugi na FULL-u. Detale do dogadania.
Super że idziemy do przodu. Korzyść finalnie na pewno będzie obustronna.
Można ogłosić konkurs na najfajniejszy rower (w sensie wizualnym i wyposażenia), jakieś rabaty dla najbardziej aktywnych forumowiczów czy zniżkę x% po podaniu hasła BIKE ŁÓDŹ itp.
Dla wytrwałych można ustawić jakiś teren np. na stravie i każdy zapisany chętny będzie musiał go pokonać, najlepszy czas wygrywa. Tutaj tylko trzeba mieć na uwadze zróżnicowanie terenu i rower jakim dysponujemy bo np. jeden na kolarzówce na prostej drodze na bank będzie miał lepszy czas niż drugi na FULL-u. Detale do dogadania.
Super że idziemy do przodu. Korzyść finalnie na pewno będzie obustronna.
Ja wiem, ze to daleko jeszcze, ale moze jakies stroje grupowe? wtedy nawet sie mijajac mozna sie rozpoznac.
Pozdrawiam,
--
Marcin Jankowski
--
Marcin Jankowski
Przyjdzie czas, będzie rada. Ale pomysł przyznam ciekawy 
Myśleliśmy o tym z Redziem
. Jak poznamy dokładnie kwotę to powstanie temat 
"cudowne dziecko dwóch pedałów" 
-
Redzio
Rozpoczęliśmy kolejną współpracę tym razem do grona partnerów doszli " Cyklomaniacy.pl " Chłopaki działają bardzo prężnie w temacie i zaproponowałem im pomoc przy organizacji zawodów oraz przy ich promocji.Co reszta na to?
Bardzo fajnie, widzę że forum przez jakiś czas stało ale teraz znowu nabiera prędkości. Brawooooooooo!!!
Ostatnio zmieniony 20 cze 2016, 17:57 przez Maksiu, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie cytuj posta co masz nad sobą ;)
Powód: Nie cytuj posta co masz nad sobą ;)
bardzo dobrze, że forum sie rozwija - brakowało takiego lokalnego miejsca w sieci.
Reszta jest za
Tylko jak zawsze szczegóły do dogadania.