Naklejki z logo forum
Re: Naklejki z logo forum
Pomysł padł na naklejki. Widzę zdania są podzielone, więc co lepsze naklejki czy opaski?
Ja myślę że ani naklejki ani opaski to nie są dobre pomysły. Dlaczego? bo po prostu nie będą zauważalne, opaski będą zgodzę się ale kto będzie wiedział że rowerzysta który jedzie w opasce bike łódź to rzeczywiście opaska z forum? no nie będzie wiedział bo niby po czym to pozna po kolorze? po czym?
Raczej pomysł nie trafiony.
Raczej pomysł nie trafiony.
zapomniałem napisać o tym, by opaski rózniły się kolorami od standardowych - z własnego doświadczenia zauważyłem, że najczęściej wybieranym kolorem jest żółty, ale są inne kolory, co powinno być widać na poniższej grafice

brakuje tu akurat szarego, który mam m.in. na plecaku i bardzo dobrze się mieni i dobrze współgra z logo forum

brakuje tu akurat szarego, który mam m.in. na plecaku i bardzo dobrze się mieni i dobrze współgra z logo forum
Hmmm... przyznam szczerze, że jak padł pomysł naklejek z logo to myślałem, że to będzie tylko logo i nic więcej, ewentualnie dodany adres forum. Takie kolorowe graficzki jakoś do mnie nie przemawiają.
Oczywiście, że naklejki nie będą zauważalne od razu, ale będą jakimś znakiem szczególnym każdego roweru
bardziej zauważalne byłyby koszulki czy stroje rowerowe ale to już dużo większe koszta i obawiam się, że niewiele osób zdecydowałoby się na tę formę.
Tapatalk...pszemoo
Oczywiście, że naklejki nie będą zauważalne od razu, ale będą jakimś znakiem szczególnym każdego roweru
Tapatalk...pszemoo
może za jakiś czas jak forum się jeszcze rozrośnie i wyklaruje się bardzo aktywna i chętna grupa to przyjdzie czas na koszulki czy bluzy 
Tylko logo forum na okrągłej naklejce. Mi opaski jakoś mniej "leżą". Kolejna rzecz do pamiętania. A naklejkę nakleja się raz i jest.
-
Redzio
A takie opaski?

Ostatnio zmieniony 10 lis 2016, 08:07 przez Redzio, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Aktualizacja
Powód: Aktualizacja
Ten zielony nawet, nawet brakuje tylko adresu forum.
Też wolę zieloną.
Popieram przedmowcow
zielona jest OK. Moze byc w formie opaski, jak i naklejki.
Tapatalk...pszemoo
Tapatalk...pszemoo